Sommarvädret är äntligen här !

HEJ!
Kom hem för ett litet tag sen. Har jobbat så mycket så hart inte orkat blogga. Har också hunnit med att sola och bada  riktigt skönt att det är varmt och fint väder nu igen. Nu har jag precis beställt nya klackskor på nelly och betalat telefonräkning, så nu ska jag ta mig en KALL dusch sen sova för imorgon blir det jobb igen! Ge mig helg ...
PUSS!

Midsommarhelgen!

HEJ!
Har inte uppdaterat bra i helgen alls jag vet.. Men det är för har haft så fullt upp med allt så har inte haft tid. Så skriver av mig nu ist. Festen i fredags som vi gjorde blev skit lyckad, tack till allt folk somkom och gjorde kvällen perfekt! Jag som var full som ett as tog spårvagnen hem runt 1 helt själv, och de gick typ åt skogen haha slog i huvudet i busskorts apparaten, snubblade i bussen och aa vet inte vad.. menmen får skylla på fyllan haha. Däcka nästan direkt när jag kom hem. I lördags blev det först släkt middag med grillad kyckling, potatis salladoch jordgubbspaj med vaniljsås som efterrätt. Efter det åkte jag mot Johanna i haga. Tog oss några groggar av drickan som va kvar från dagen innan, och sen blev det att vi åkte mot klocket och umgicks med ngra. Satt uppe och drack fram till ungefär 4-5 på morgonen och somnade sen i ca 3 timmar. Jag och Johanna åkte hem framåt tolv, duschade direkt och efter de däcka. Jag vakna runt 5 så väckte jag Johanna så åkte jag hem och nu är jag hemma, ska alldeles sova känner jag är så trött efter den här livliga helgen haha, sen imorgon bitti blir det först tandläkaren för att bestämma allt innan tandställningen jag ska få, och sen blir det jobb igen och sen efter det blir det nog en tripp till stan med Johanna och shoppa!
PUSS!

Vattenmelon och hårfärg i håret!

HEJ!
Jobbet idag gick super, fick baka jordgubbs tårtor idag också eftersom det blev midsommarfirande med massor av sång och lite annat! Nu är jag hemma och sitter med hårfärg i håret och äter vattenmelon som är så sjukt j*vla gott! Ska snart skölja ur färgen sen blir det sova för imorgon blir det jobb ffram till 15:00 igen sen blir det hem till Johanna städa , fixa iordning och fixa oss själva för sen blir det fest framåt kvällen, får hoppas att det blir bra!
PUSS!

Livet flyter på som det ska!

HEJ!
Idag gick jobbet skit bra, fick dela på oss idag så jag och J fick vara på en varsin avdelning. Vi brukar ju som mest få diska och städa, men idag fick vi hjälpa till och mata på rummen och så och det gick bra. Efter jobbet gick vi till Johanna som vanligt , efter  någon timme somnade båda vi och vakna runt 19:00. Vi är ju inte vana att jobba därför vi blir så trötta haha. Imorgon blir det jobb igen och imorgon kommer pengar in på mitt konto också så då blir det fixa med gottgott saker till midsommar och säkert shoppa lite också! Nu ska jag försöka sova så jag slipper vara så trött som jag är annars närjag går upp.
PUSS!
Jag och Alexandra i lkpg förra helgen nyktra och glada!

Första arbetsdagen avklarad!

HEJ!
Då var jag äntligen hemma efter den första arbetsdagen.. Gick bra idag för vi behövde inte göra så mycket, bara hjälpa till med maten, disken och såvidare. Efter jobbet blev det en solning i Haga också sen hem till Johanna och tog det lugnt. Nu har jag precis duschat och ska läggamig för imorgon är det upp tidigt igen och jobba. LOVE THE LIFE
PUSS!

Jobb imorgon!

HEJ!
Inte bloggat på 2 dagar ser jag nu, dåligt av mig.. I fredags blev det Linköping för min del. Åkte med 9 tåget och mötte upp Saga på station, vi tog sen bussen mot Lambohov där vi gick hem till en kompis på chillfest. I början var det lamet, men sen kom min saknade Alexandra dit så vi livade upp stämningen tsm haha ;) Blev ett antal shottar, mycket dans och mycke skratt! Framåt 2 halv 3 kom en kompis och hämta mig i Lkpg så fick jag skjuts hem, Tack så mycket!! Däckade runt 5 ungefär. Igår blev det Lkpg igen, men denna gång mötte jag upp Evelina så drog vi på fest i Malmslätt, var där ett tag sen tog vi halv tolv tåget mot Nkpg igen, skulle gått på fest men vivar så trötta så vi köpte med oss chips och läsk hem istället och kollade på film, det var skönt att inte få vakna upp bakis idag faktiskt haha! Nu har Eve precis åkt och jag har städat undan, ska strax hoppa in i duschen sen blir det bara ta det lugnt, världens sämsta väder idag och jag ska upp tidigt imorgon bitti för att börja jobba! Nervöst men kommer nog gå bra, Johanna kommer ju vara på samma jobb så det blir nog bra. Hörs imorgon igen med något inlägg.
PUSS!

Sommarlov!

HEJ!
Avslutningen gick bra och nu är det äntligen riktigt sommarlov, har ju redan haft i en vecka eftersom jag blev klar me allt menmen.. efter avslutningen åkte jag och Tessi hem till oss fixade till oss sen ner mot stan jag köpte en klänning jag kunde ha påmig och lite annat smått och Tessi en blomma åt Adrian. Runt 4 gick vi mot De Geer för att se Adrians utsrping, blev ganska försenat så dom sprang inte ut förrän efter halv 5 någon gång.. Efter det gick jag och T in till stan käkade på chicken och åkte sen hem till Johanna och tog det lugnt  bara, blev inget dricka för min del va alldeles för trött. Är hemma i min älskade säng nu och ska snart sova, uppdaterar mer imorgon om vad som händer då!
PUSS!
Jag och den nya klänningen.

Avslutning imorgon!

HEJ!
Igår blev det mycket ändrade planer.. Det blev aldrig något smultronställe för min del för orkade inte upp på morgonen förhade suttit uppe typ hela natten och snackat på msn. Istället åkte jag in till stan med Tessi och shoppade, fick med mig skitsnygga saker hem men har dock inte fotat dom så ni får vänta tills imorgon eller något. Drog förbi Johanna ett tag också, sen framåt halv 11 på kvällen åkte jag hem till min bestfriend Bella som var hemma 1 natt på permis, inte träffat henne på ett halvår ungefär så det va riktigt skönt!! Vi var bara hemma hos henne och tog det lugnt och pratade om sjukt mycket, mycket har man att prata om efter så lång tid haha ;) Fick framåt halv 1 skjuts hem av hennes Pappa och somnade nästan direkt  hemma. Idag har jag varit på informations möte om sommarjobbet med Pillan och Johanna och det gick bra, men somnade nästan för de va så lång tråkigt haha. Efter mötet åkte jag J och P hem till J och nörda left for dead haha, efter ett tag åkte P hem så somnade jag och J ngn timma, men blev sen väkta av Carina. Åkte mot Hageby ungefär vid halv 9 mötte upp syrran Cicci och Spike. Blev mycket prat med henne också.. Men nu är jag hemma har precis tagit mig en skön dusch och ska alldeles strax sova eftersom imorgon har jag avslutning så ska förbi där säga hejdå till lärarna, sen  vara hundvakt och sen gå på Adrian utspring med Tessi och framåt kvällen blir det nog dricka! Hörs imorgon med mer uppdatering.
PUSS
Jag och Hannis för ett tag sen <3

Min födelsedag!

HEJ!
Idag har jag haft en fantastiskt bra födelsedag med först min älskade familj då vi käkade min bakade tårta och annat gott, sen åkte jag till stan mötte upp Tessi och Johanna så drog vi till Chili Wok och käkade buffe för att fira mig dårå, riktigt mysigt med mina tjejer! Efter vi käkat gick vi runt lite jag skulle ha shoppat men blev ganska sent så hann bara få med mig en svart klänning från H&M, riktigt snyggt och skön till varma sommarkvällar. Efter stan tog vi spårvagnen hem till Johanna och spelade left four dead elr vad det heter, haha nördar.. Men nu är jag iaf hemma och ska snart sova för imorgon blir det avslutnings dag i Söderköping med klassen, mysigt och bilder kommer komma därifrån i promise!
PUSS!

Omstart!

HEJ!
Ca 2månader sen jag bloggade sist och jag började känna suget av att börja blogga igen så vi kör på det! Igår när jag vaknade som blev runt 2 började jagfixa mig direkt och drack några glas vin på det också. Runt 7 åkte jag till Johanna i haga där vi skulle ha min födelsedags fest. Runt 9 började allt folkkomma och vi började köra drick lekar. Jag förlora mest som vanligt då för Adrian hämnades hela tiden haha menn det var ju trots allt min fest så klart jag skulle va fullast ;) Sent på natten fick jag Tessi och Adrian skjuts hem av bästa G,  T och A gick till T och jag åkte hem. Däckade nästan direkt för jag va så full haha. Idag vakna ja ungefär vid 1, va full fortfarande haha kul.. Pappa och Pia är hemma igen , men det va riktigt skönt med en ensam helg! Nu har jag precis försökt få i mig någon mat och ska snart hoppa in i duschen, sen bara va hemma och ta det lugnt och länga tills det blir imorgon fördå fyller jag äntligen år hihi! Synd att det inte togs några bilder igår men här är iaf 2st ;
PUSS!

RSS 2.0